Iskustvo upotrebe Skincell Pro

Iskustvo korištenja Skincell Pro seruma kompanije Maxim iz Varšave

Iskustvo upotrebe Skincell Pro seruma

Dobar dan. Prije šest mjeseci počeo sam koristiti serum Skincell Pro koji se koristi za ispravljanje madeža, bradavica i kožnih mrlja. Želim podijeliti s drugima rezultate koje sam uspio postići ovim divnim alatom.

Krtice koje mi unakaze lice

Krtice na bradi i oko nosa počele su mi se pojavljivati ​​dok sam bila tinejdžerka. U početku su to bile male točkice koje su bile gotovo nevidljive. Tada me nisu ni na koji način smetali, osim što su ponekad izazivali mali svrab. Ali ovi madeži su rasli zajedno s mojim odrastanjem. Kad sam imao trideset godina, na mom licu već je bio ružni viseći smeđi grašak, zbog čega mi je lice izgledalo asimetrično, a brada iskrivljena. Oduvijek me užasno nije voljela. Neki su čak mislili da imam prljavštinu na licu.

Ali osim ružnog izgleda, ovi madeži su mi stvarali i puno problema prilikom brijanja. Bilo je vrlo teško obrijati im kosu oko sebe, a još više na njima. Srećom, kosa im je rasla mnogo brže od brade, bila je hrapava, pa su uvijek izgledale neuredno, sa strništem. Uz to, prilikom brijanja često sam ih slučajno udario britvom, što je uvijek bilo praćeno divljim bolom i obilnim krvarenjem. Uvijek su zarastali dugo i bolno. Generalno, ovi ružni madeži nisu mi donijeli ništa dobro i, naravno, stvarno sam ih se želio riješiti.

Načini suočavanja s madežima

Iskustvo upotrebe Skincell Pro-a

Pronašavši vremena, odlučila sam otići liječniku i riješiti se madeža. Liječnik je predložio jedino rješenje - hirurško uklanjanje. Naravno, zaista nisam želio ići pod nož, pogotovo jer je operaciji bilo potrebno više od tjedan dana da ostanem u bolnici nakon operacije dok rane ne zarastu. Razmišljajući o ovome, otišao sam na mrežu i vidio zastrašujuće slike ožiljaka koje ljudi imaju nakon uklanjanja madeža na licu. Naravno, odmah mi se učinilo da radim takvu operaciju. Stvarno sam želio pronaći alternativu i pronašao sam web mjesto proizvođača Skincell Pro seruma, gdje sam naučio kako ga koristiti. Odlučio sam se naručiti, jer je proizvođač obećao riješiti madež bez bolova, ožiljaka i ožiljaka. Uz to, ovaj je lijek potpuno bezopasan, tako da nema rizika. I odlučila sam naručiti ovaj serum.

Rezultati primjene

Serum Skincell Pro stigao je poštom u roku od 5 dana. Ima konzistenciju meke kreme blagog ugodnog mirisa. Počela sam ga nanositi dva puta dnevno nakon što sam ujutro oprala lice i prije spavanja. Ispostavilo se da je vrlo jednostavno koristiti serum: samo trebate iscijediti kap lijeka i nanijeti ga na sam madež. Nakon nanošenja nema peckanja ili peckanja, nema neugodnosti.

U roku od tjedan dana počeo sam primjećivati ​​da su rodni znaci postali malo manji, što me jako obradovalo. Naravno, nisam očekivao trenutni rezultat kreme, ali na kraju sam se njome liječio bez bolova, obloga i hospitalizacije.

Nakon 2 mjeseca redovne upotrebe, madeži su postali gotovo ravni, promjera su postali 2 puta manji. Više ih nisam dodirivao prilikom brijanja, nisu mi smetali.

Koristila sam serum 4 mjeseca i učinila da potpuno nestanu! Već 2 mjeseca živim bez njih, što je jako, jako sretno. Upotreba ovog lijeka nije izazvala iritaciju, bol ili svrbež, sredstvo djeluje vrlo blago na kožu, ne ozljeđuje je.