Recenzije o Skincell Pro

 • Tena
  Imao sam madež u blizini nosa, stvarno me mučio. Nisam se usudio napraviti operaciju. Prijatelj je savjetovao skincell pro kremu. Uz njegovu pomoć, uklonio sam madež bez ikakvih operacija za 2 mjeseca.
  Skincell Pro
 • Dino
  Sin je imao bradavice na rukama. U apoteci su isprobali puno lijekova, palili bradavice, pocrnili i zaboljeli. Ali vrlo brzo su se pojavili novi. Nakon upotrebe skincell pro sve bradavice nestaju bez bolova, nove se više ne pojavljuju.
  Skincell Pro
 • Ivana
  S godinama su se na vratu i ramenima počele pojavljivati ​​staračke pjege. Liječnici su rekli da je to prirodno i da se ne može liječiti. Ali nisam htio da trpim ovu ružnoću i naručio sam Skincell Pro serum. U roku od mjesec dana, boja kože mi se izjednačila, mogu ponovo nositi otvorenu odjeću.
  Skincell Pro
 • Luka
  Koristila sam Skincell Pro serum za bradavice. Ima lagan ugodan miris i konzistenciju nalik kremi. Bradavice nisu pocrnjele od nje, već su se postupno počele sušiti i potpuno nestale.
  Skincell Pro
 • Zoran
  Naručio sam Skincell Pro serum da se riješi bradavice, skočio mi je ravno na stopalo. Bolilo me je hodati zbog nje. Uz pomoć seruma uklonio je bradavicu za 3 tjedna. Supruga je pročitala upute i odlučila isprobati i ovu kremu, nakon što je mahune imala staračke pjege na leđima. Nakon mjesec dana upotrebe, sva koža postala je bistra.
  Skincell Pro
Ocjena korisnika Skincell Pro
4.5
16