Upute za upotrebu Skincell Pro

Upute o korištenju Skincell Pro seruma

Upute za Skincell Pro

Prirodni i sigurni proizvod za korekciju madeža, bradavica i kožnih mrlja pojavio se nedavno, ali je već stekao ljubav i popularnost mnogih stanovnika Bosne i Hercegovine. Sastoji se samo od ekstrakata i ekstrakata aktivnih biljaka, zbog čega kompleksno djeluje na nesavršenost kože, bez nanošenja štete zdravoj koži, ali istovremeno uklanjajući uzroke pojave nedostatka.

Indikacije o serumu

Preporučuje se upotreba Skincell Pro seruma kod prvih znakova kožnih lezija poput bradavica, staračkih pjega i neželjenih madeža. Te nesavršenosti kože mogu ozbiljno pokvariti izgled, štoviše, stvaraju puno problema: neprestano se miješaju, svrbe, a pri najmanjoj šteti uzrokuju jake bolove i mogu dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema. Ako ne započnete liječenje, formacije se brzo šire, zauzimajući sve više područja zdrave kože. Stoga, što se prije počnete baviti problemima kože, to ćete se lakše i brže nositi s njima.

Detaljne upute za upotrebu

Budući da je Skincell Pro serum siguran, možete ga koristiti sami kod kuće.

  1. Otvorite plastičnu epruvetu sa serumom i istisnite malu količinu.
  2. Nanesite proizvod na problematično područje kože
  3. Ponovite ovaj postupak 2-3 puta dnevno tokom 2-4 mjeseca, ovisno o težini bolesti.

Budući da je serum potpuno bezopasan, može se koristiti sve dok to situacija zahtijeva. Nisu potrebne pauze u liječenju.

Kontraindikacije

Lijek je napravljen od prirodnih i sigurnih tvari, tako da gotovo nema kontraindikacija. Čak i djeca od 2 godine i starije osobe mogu je koristiti za ispravljanje madeža, bradavica i kožnih mrlja. Ne utječe na tok drugih akutnih i hroničnih bolesti.

Kao i kod bilo kojeg prirodnog lijeka, u rijetkim slučajevima može se javiti individualna netolerancija bilo koje komponente pripravka. U tom slučaju trebate prestati koristiti lijek i koristiti antialergijske proizvode.